Influid Creative Digital Agency

Fullservice creative digital agency in Eindhoven

Hi! Wij zijn Influid.

Van een landingspagina met een knallende marketingcampagne, briljante concepten en een MVP, tot aan ingenieuze user interfaces en complexe online platformen; bij Influid werken we dagelijks aan de meest geweldige projecten voor de meest uiteenlopende klanten. En dat doen we al bijna 10 jaar met trots!

Wij zijn een compact en flexibel team met expertises in design, marketing en software development. Zo doen wij geen weken over het opstarten van een project, maar kunnen wij direct schakelen op elk vraagstuk.

We zijn echter niet allemaal de ‘moderne Da Vinci’, en hebben voor specifieke expertises een flexibele schil van 35 specialisten. Zo hebben we bijvoorbeeld niet de beste data analist, maar de beste data analist voor  de zorgbranche. Alles voor de meeste impact!

Onze expertises

Maak kennis met ons team!

Geen onnodige projectmanagers, miscommunicatie of trage processen. Bij Influid werken we enkel met specialisten die gefocussed zijn op één ding; het beste resultaat leveren. De contactpersoon is altijd werkzaam in het project, en kent elk detail, en dat scheelt een hoop tijd (en frustratie).

Verder hebben we gewoonweg het leukste creatieve team van Eindhoven, waarbij we dagelijks met volle energie en plezier werken aan de meest geweldige projecten!

Maurice ‘The sleeper cell’

Designer & developer

Sharon ‘The Cat Whisperer’

Front-end developer

Sjoerd ‘The no-fear’

Fullstack developer

Jogchum ‘The Cactus’

Senior front-end developer
Meer over Jogchum

Xander ‘The server’

Serverbeheerder

Grace ‘The secret’

Webdesigner

Lisa ‘The social guru’

Social media & emailmarketing

Sven ‘The shooter’

Foto & videografie

Pepijn ‘The backup’

Developer

Bruno ‘The Captcha breaker’

Hapiness manager