Dé digital agency in Eindhoven

Voor (klein) MKB tot en met grote internationale marktleiders

Influid is een creatief digitaal bureau in Eindhoven met een focus op het maken van websites, webshops, online platformen , app en andere online applicaties. Vanaf idee & design, tot en met de livegang en marketing ervan.

Bekijk onze cases

Wij ontwikkelen websites en webshops, apps, e-commerce sites, online marketing campagnes en nog veel meer.

We bieden ook een breed scala aan diensten om u te helpen uw bedrijf te laten groeien. Onze diensten omvatten:

  • Webontwikkeling (webdesign & zoekmachine optimalisatie)
  • UI/UX design
  • E-Commerce
  • Magento & WordPress
  • Sociale media beheer
  • Mobiele apps ontwikkeling

Wat is UI/UX design?

Inderdaad een goede vraag. Je zou kunnen zeggen dat het de handeling is om iets moois, nuttigs en functioneels ontwerpen. Maar er zit meer achter.

De kunst van design draait om het oplossen van problemen, of dat nu functionele of esthetische problemen zijn. Het is het proces waarbij een idee wordt omgezet in iets tastbaars, zoals een product of kunstwerk, dat mensen als waardevol in hun leven zullen herkennen.

De ontwerpers van ons digitale bureau gebruiken hetzelfde proces wanneer we websites voor onze klanten maken: we zoeken uit welk probleem we proberen op te lossen door vragen te stellen als “Wie zijn uw klanten?” of “Wat wilt u dat ze denken?”. En dan brengen we al deze antwoorden samen in een samenhangend pakket dat we gebruikerservaring (UX) noemen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en online reclame (SEA)

SEO en SEA zijn twee van de meest effectieve en kostenefficiënte manieren om uw doelgroep online te bereiken. SEO is het proces van het verbeteren van de zichtbaarheid van uw website op zoekmachines zoals Google en Bing, terwijl SEA het proces is van het kopen van advertenties op zoekmachines. Zowel SEO als SEA zijn belangrijk voor elk bedrijf dat zijn bedrijf wil laten groeien via digitale marketing, omdat ze u in staat stellen om voor potentiële klanten te verschijnen wanneer ze op zoek zijn naar iets specifieks.

Met een digitaal bureau als het onze kunt u er zeker van zijn dat uw website wordt geoptimaliseerd voor de zoekmachines en de klanten bereikt die u nodig heeft. De online reclamecampagne die wij aanbieden is ook zeer effectief in het brengen van bezoekers naar uw site. Dus als u op zoek bent naar een bedrijf dat u kan helpen met uw digitale marketing behoeften, neem dan vandaag nog contact met ons op!